• Novinky

            • Víťazné "vianočné logo školy"...

            • Na instagrame školy sa vyhlasuje každú adventnú nedeľu súťaž. Tentokrát to bola súťaž o vianočné logo školy. Najviac hlasov získalo logo Róberta Fuliera z 3 B triedy. Posúďte sami! Páči sa Vám?

            • Koľko lásky za zmestí do krabice od topánok?

            • Naša škola sa prvýkrát zapojila do dobrovoľnej zbierky: Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok? Tento projekt spája generácie a učí mladých ľudí úcte k starším. Práve v období adventu sa koná zbierka krabičiek, do ktorých je vhodné vložiť niečo sladké alebo slané, kávičku, čaj, niečo mäkké alebo voňavé, krížovky, knihy, časopisy, drobné darčeky, pohľadnice, listy a mnoho iného. Cieľom zbierky je potešiť neznámeho seniora žijúceho v zariadení pre seniorov, prípadne osamelo. Veľa ľudí žijúcich v zariadeniach pre seniorov nemá príbuzných alebo sa s nimi často nestretávajú, a preto práve tento darček v podobe krabičky plnej lásky, môže byť jediným darčekom, ktorý si nájdu pod vianočným stromčekom.  Balilo sa všade - v triedach, v kabinetoch, v telocvični, v riaditeľni. Balili žiaci, balili aj učitelia. Tešíme sa, že našim žiakom a ich rodičom nebola táto myšlienka ľahostajná a podarilo sa vyzbierať krásnych 54 krabičiek, ktoré poputujú k seniorom v piešťanskom okrese. Vďaka patrí aj  garantke projektu na škole Mgr. Ľubke Ďurčekovej a všetkým triednym učiteľom. Viac foto bude na FB školy.

            • Koľko rečí vieš....

            • Dňa 25. novembra 2022 sa konalo školské kolo Olympiády z nemeckého jazyka. Ovládať nemecký jazyk je v  našom európskom regióne dôležité - Rakúsko, Nemecko, Švajčiarsko.... A o tom sú presvedčení aj študenti, ktorí si vybrali ako voliteľný predmet nemecký jazyk. Súťažiaci si overili svoje vedomosti z tohto jazyka v gramatike, počúvaní, čítaní a hovorení. Zvíťazil Marek Ratzenbock z II.C triedy, druhé miesto získal Marek Rapavý z  tej istej triedy a na treťom mieste skončil Adrián Káčer z I.C triedy. Všetkým súťažiacim ďakujeme za účasť, výhercom (postupuje študent 1. a 2. miesta) gratulujeme a prajeme veľa zdaru v krajskom kole.

            • Olympiáda v anglickom jazyku

            • Naši najlepší angličtinári zmerali svoje sily a znalosti na školskom kole olympiády z anglického jazyka dňa 23.11.2022. Každý zo zúčastnených vynikal v niektorej z hodnotených oblastí. Všetci sa snažili o čo najlepší výkon.
              Po zhodnotení čiastkových výsledkov hodnotiacou komisiou v zložení Ing. T. Ciklaminiová a Mgr. I. Pavelková 1. miesto obsadil Dominik Svorad 4.C, 2. miesto obsadil Matej Kleiman 3.A, 3. miesto získal Tomáš Demian z 3. A. Do okresného kola postupuje Dominik Svorad.
              Gratulujeme všetkým zúčastneným a prajeme študujúcim AJ, aby sa stále zdokonaľovali.