• Novinky

            • Majstrom školy vo volejbale je trieda 4.C

            • Volejbalový turnaj medzi triedami sa teší na škole veľkej popularite. Tento rok sa uskutočnil v náhradnom termíne v predveľkonočnom období. Najlepším tímom boli chlapci zo 4.C triedy , striebornú priečku obsadili tiež štvrtáci - chlapci zo 4.B. Najlepší tretiaci skončili na treťom mieste - trieda 3.C a najlepší druháci boli z 2.A  triedy  a tí obsadili štvrté miesto. Srdečne gratulujeme a vďaka za vydarenú akciu. Viac foto na FB školy.

            • Praktická časť maturitných kúšok

            • V čase od 4. do 8. apríla 2022 naši maturanti absolvovali v presne určenom rozpise " druhú tretinu" svojich maturitných skúšok - praktickú časť. Niektorí pred maturitnou komisiou obhajovali svoju prácu, samostatný projekt alebo výrobok, iní zvolili cestu ťahania otázok z odborných predmetov a následné riešenie zadania. Nervozitu bolo cítiť v celej budove školy. Ostatní študenti a učitelia preto absolvovali náhradný program - účelové cvičenie, filmové predstavenie v kine Fontána, brigády v areáli školy, poznávacie exkurzie po Piešťanoch s odborným výkladom našich dejepisárov. Pridávame pár foto a krátke video, ktoré je výsledkom práce našich študentov odboru Multimédiá.

            • Školské športové súťaže

            • Konečne!!! Po veľmi dlhej pauze, spôsobenej covidovou situáciou a následnými opatreniami, sa  rozbehli školské športové súťaže. A rozbehli sa aj naši chlapci. Pod vedením  Mgr. Matúša Bránika obsadilo florbalové mužstvo školy v okresnom kole 4. miesto,  basketbalové družstvo získalo 3. miesto a dvojica badmintonistov Samuel Delič a Adam Bučko vybojovala 2. miesto dokonca v krajskom kole. Gratulujeme!!! 

            • Stredoškolská odborná činnosť - školské kolo

            • Stredoškolská odborná činnosť je súťaž zameraná na 17 odborných oblastí, ktorej cieľom je podpora a vyhľadávanie talentovaných a nadaných žiakov SŠ, rozvíjať tvorivé kompetencie žiakov, kritické myslenie, odborné-teoretické a praktické vedomosti a zručnosti.  Podmienkou je písomná odborná práca a prihlásenie žiaka do súťaže on-line systému prihláškou. Autor resp. autori prácu obhajujú ústne pred odbornou hodnotiacou komisiou.

              Žiaci zapojením do súťaže riešia aktuálne témy, využívajú medzi predmetové vzťahy, učia sa pracovať v tímoch, vyhľadávať informácie, spolupracovať s odborníkmi z vysokých škôl a hospodárskej praxe. Mimoriadne úspechy žiakov sú zohľadňované pri prijímaní na vysoké školy.  A takto vyzeralo školské kolo na našej škole...