• Novinky

            • Šťastné a veselé!!!!

            • Všetkým žiakom, rodičom, zamestnancom, absolventom školy, sponzorom a ostatným priateľom školy  posielame prianie pokojných a radostných vianočných sviatkov. Nech ten ďalší rok je plný osobných a pracovných úspechov, pevného zdravia a nech naša školská komunita sa rozvíja a prosperuje ďalej. 

            • Navždy sa zachová v pamäti stužková...

            • Študentská hymna Gaudeamus Igitur znela v piatok 9. decembra 2022 v priestoroch reštaurácie Semafor, kde boli slávnostne ostužkovaní budúci maturanti 4.A triedy. Nechýbali šerpy, kvety, príhovory, rozbíjanie džbánu, objatia, dojatie mám i stisky rúk a otcovské potľapkanie po ramene. Študenti všetkých obveselili scénkou o finančnej gramotnosti, rodičia sa pokúsili zmaturovať z otázok, ktoré im pripravili ich deti, v programe bol aj tradičný zápas o stoličku.

              Každá trieda je jedinečná a každá stužková slávnosť je osobitá. Výnimkou nie je ani trieda 4.C - študijný odbor elektrotechnika pani učiteľky Mgr. Ivany Pavelkovej, ktorá svojich chlapcov doviedla  do tohto slávnostného okamihu.  Ešte pár týždňov v škole, niekoľko známok, potom maturita, lúčenie so spolužiakmi, učiteľmi a život pokračuje ďalej... Ale stužková navždy zostane v pamäti...  

              https://vimeo.com/781494033

              Veríme, že zelenú stužku budete nosiť s hrdosťou a že pri maturitnej skúške preukážete svoje vedomosti a zručnosti vo svojom odbore.

            • Vianočný "Deň otvorených dverí" na priemyslovke...

            • 14. decembra 2022 škola ešte raz otvorila svoje brány pre verejnosť a záujemcov o štúdium.  V školskom roku 2023/2024 sa na škole otvárajú tieto študijné  odbory : Informačné a sieťové technológie, Multimédiá, Informačné a digitálne technológie a Elektrotechnika. Návštevníci DOD si mohli vziať letáčiky jednotlivých študijných odborov aj s ich rámcovým učebným plánom, prezrieť  si priestory školy, odborné učebne, školský internát, jedáleň , školský bufet, telocvičňu, posilňovňu, vonkajšie multifunkčné ihriská s tartanovou bežeckou dráhou, zakúpiť si výrobky študentských firiem alebo krásne nástenné kalendáre od našich žiakov. Otázok bolo mnoho a o odpovede sa postarali nie len samotní učitelia, ale hlavne žiaci školy. Omnoho viac foto bude na FB školy.

            • Život na školskom internáte nemusí byť "nuda"...

            • Veru, dejú sa tam zaujímavé akcie.  Hneď na začiatku sa "pokrstili" všetci prváci  ubytovaní na internáte. Krst sa konal v priestoroch školskej jedálne. Žiaci boli privítaní, predsavení... .Nasledoval slávnostný krst a súťažné úlohy. A na záver - diskotéka.  V novembri sa konal v školskom internáte „Halloweensky večierok“. Našou snahou bolo rozvíjať u žiakov manuálne zručnosti, vedieť pracovať v skupine, pracovať s rôznym materiálom. Aktivita sa konala v školskej jedálni.  Vyrezávali sa tekvice a pripravovali masky.  Za najkrajšiu vyrezanú tekvicu a zhotovenie masky boli žiaci odmenení. Žiakom, ubytovaným na našom internáte, je k dispozícii vo večerných hodinách telocviočňa školy. Jednou z aktivít bol basketbalový turnaj medz  výchovnými skupinami. U žiakov pravidelnými športovými aktivitami rozvíjame schopnosť relaxovať.