• Novinky

            • Rozlúčka so štvrtákmi

            • Každoročný rituál. Chlapci v oblekoch a dievčatá za dámy, prejavy, kvety, tablá, slová vďaky, trochu smútku, radosti a dojatia, potlesk ostatných študentov na otvorenej scéne...Veľa šťastia pri maturite a potom v ďalšom osobnom a profesnom živote, naši milí maturanti!

            • Ďalšie športové úspechy našich študentov

            • Je nesmierne ťažké v dnešnej dobe venovať sa vrcholovému športu a popri tom študovať. Túto kombináciu umožňujú podmienky na našej škole, kde je dovolené úspešným športovcom študovať  podľa  individuálneho študijného plánu. A že je to možné zvládnuť, o tom svedčí množstvo vynikajúcich športovcov – reprezentantov Slovenska, absolventov piešťanskej priemyslovky. Či už to boli  a sú plavci, hokejisti strelci, kajakári, hádzanári , veslári a iní.

              Tento rok nám robia radosť naši maturanti- kajakári Daniel Rybanský, Matej Današ , Viktor Samuel Podhradský a tiež študent 1. ročníka veslár Peter Strečanský . Ich športové výsledky sú vynikajúce, je ťažké ich vymenovať. Starší chlapci si vybojovali právo štartu za Slovensko vo svetových pohároch a mladší Peter je podľa odborníkov veľký talent slovenského skifu.  Nech sa im darí v športe a v štúdiu!

            • Pre potechu a pre učenie sa...

            • Opäť práca študentov odboru multimédiá. Ich pracovné zadanie a pre nás príjemný zážitok. 

              Iba pre informáciu -  študenti 2.B triedy: Patrik Orosz, Alexandra Petrášová, Adrián Jurek a Lukáš Pekarovič boli od  23.5. - 27.5. 2022 na študijnom pobyte cez Erazmus, kde si rozširovali vedomosti v oblasti točenia videa a fotenia.
               

            • Prvé filmy našich študentov sme poslali "do sveta"...

            • Naši druháci z odboru Multimédiá sa dňa 2.júna 2022 prvýkrát zúčastnili na 26. ročníku súťaže amatérskych filmárov Cineama 2022, ktorú pravidelne organizuje trnavské osvetové stredisko. Dva naše filmy postupujú do celoslovenského kola. V žánri publicistika je to správa o Dni otvorených dverí na SPŠE a v odbore  dokumentárna tvorba je to film o ukrajinskom spolužiakovi s názvom Volám sa Vlad. Naši študenti mali možnosť v rámci tejto súťaže absolvovať rozborový seminár, na ktorom si prešli s odborníkmi  pozitíva a negatíva svojej tvorby. Gratulujeme, prajeme ešte veľa úspechov  a držíme palce v celoštátnom kole!